vrijdag, 20 oktober 2017

suitcase full of travelstorie SFOT 2015 1

Suitcase full of travelstories = #SFOT
Mevrouw Jansssen en ik zijn op 2 juni 2015 vanuit Deventer voorstad voor onze “sjoelesin” reis vertrokken. Via 16 steden en 5 landen gingen we op weg naar Rome. Na een geweldige reis gaan we elkaar nu tijdelijke verlaten.
Ik, de koffer van Mevrouw Jansssen-over de grens ga op zoek naar mooie reisverhalen. Vanaf maandag 10 augustus tot 21 maart 2016 ben ik alleen op reis.

Interesse om jouw favoriete reisverhaal/travelstorie met mij te delen? Schrijf het op en stop het in de koffer van Mevrouw Janssssen. Stuur mij daarna op reis met de volgende reisverhaal/travelstorie schrijver. Om verhalen niet verloren te laten gaan, mail je verhaal, voorzien van telefoonnummer en adres ook nogf even aan Mevrouw Jansssen

Iedereen die mee doet met een Suitcase full of travel stories, afgekort #SFOT krijgt aan het einde van het project een E-book met foto`s van alle verhalen.

Wil je mij met zorg en liefde behandelen. Geef mij door aan iemand waar ik welkom ben. Wil je een sticker, ansichtkaart o.i.d van plaats of land van bestemming op Mevrouw Jansssens koffer plakken.

Maak van mij of met mij een mooie #SFOTTIE (selfie van suitcase full of travelstories). Plaats deze op de facebook pagina van Mevrouw Jansssen-over de grens. Met de #SFOT. De  QR code bevind zich in de koffer.

Ben je net als Mevrouw Jansssen nieuwsgierig waar ik blijf en welke reisverhalen/travelstories mij vullen? Volg mij dan op www.mevrouwJansssen-overdegrens.nl  of op haar Facebook- en/of Twitterpagina.

Wil degene die mij op 21 maart 2016 in het bezit heeft, mij terug sturen naar Nederland

Mevrouw Jansssen maakt van jullie verhalen een mooie presentatie. Hoe en wat is nog een verrassing. Op de website is daar tegen die tijd van alles over te lezen. 

Het adres is:

Mevrouw Jansssen-overdegrens
Diepenveenseweg 140
7413AV Deventer

Namens Mevrouw Jansssen hartelijk dank.

 

.